Bewertungen von Verona Bello Burgum

Neue Beurteilungen

5.0
Suzan
11 MĂ€rz 2023

Altijd top! Vriendelijk personeel!

Antwort von Verona Bello

bedankt voor het compliment! Hopelijk tot de volgende keer.

Cw
3 MĂ€rz 2023
Jort Stelwagen
27 Februar 2023

Weer fantastisch lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cwa
19 Februar 2023
Jan Age Zoethout
18 Februar 2023

Zoals altijd, een vers gemaakte pizza met verse ingrediënten. Elke keer is dezelfde pizza weer even anders, maar elke keer weer even lekker! De bezorging was snel, altijd sneller als aangegeven, en de bezorger erg vriendelijk.

Froukje Veenstra
17 Februar 2023

Prima

Antwort von Verona Bello

Namens onze Verona Bello team willen we je bedanken voor je comment

Sabine
15 Februar 2023

Top dat jullie nu falafel kapsalon hebben! Eerste keer besteld en echt lekker! Blij dat er meer vegetarische opties nu zijn! Oh en de Spicy kip kapsalon was ook geslaagd! Tot de volgende keer!

Antwort von Verona Bello

Hartelijk dank voor uw moeite en vriendelijke review. Dit geeft ons meer voldoening in ons werk en we zien u graag snel weer eens.

Anneke
1 Februar 2023

Lekker eten, de heerlijkste patat, snelle bezorging en altijd vriendelijk

van der Wal
29 Januar 2023

Smakelijke pizza's, temperatuur prima en bezorging netjes.

Sanne
28 Januar 2023

Heerlijk gegeten!

Zoethout
27 Januar 2023

Altijd snel met de levering, ven zoals altijd verse ingrediënten. Heerlijk!

TV
16 Januar 2023

Prima pizza en netjes op tijd. Aanrader.

Wa
7 Januar 2023
Westra
6 Januar 2023
Gretha
5 Januar 2023

Precies op tijd klaar en weer zoals altijd heel lekker!

G van der Veen
30 Dezember 2022

Er zat geen salami op de pizza salami â˜șVerder was het prima!

Jeroen Faber
30 Dezember 2022

Bijzonder goed en lekker en de alles smaakt vers is ook goed op smaak een 10+ Hier gaan we vaker bestellen.

Antwort von Verona Bello

bedankt voor het compliment! Hopelijk tot de volgende keer.

Wijnand van Essen
5 Dezember 2022

Bezorging iets later dan in de mail stond. Op zich al keurig dat je ongeveer weet waneer je de bestelling kan verwachten. Maar keurige excuses van de bezorger, deze was erg vriendelijk, de kwaliteit van de pizzas was fantastisch. Heerlijk gegeten. Dus zit je op park Zwartkruis, gewoon hier je pizza bestellen! TOP

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Verona Bello

Hartelijk dank voor uw moeite en vriendelijke review. Dit geeft ons meer voldoening in ons werk en we zien u graag snel weer eens.

P dijkman
3 Dezember 2022
B.
1 Dezember 2022
Jan Age
26 November 2022

Ik bestel meestal dezelfde pizza, en elke keer is deze anders, wat ik wel grappig vind. De smaak is erg goed en de bezorging altijd sneller dan aangeven en altijd met een glimlach!

Meindert de Boer
16 November 2022

Prima lekkere pizza.

Anneke
10 November 2022

Zoals altijd: super

Antwort von Verona Bello

bedankt voor het compliment! Hopelijk tot de volgende keer.

K&M
7 November 2022

Super service en goed eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Verona Bello

Namens onze Verona Bello team willen we je bedanken voor je comment

Jb
30 Oktober 2022
Anoniem
4 Oktober 2022

Heerlijke kapsalon zoals altijd. Precies op tijd bezorgd! Top service!

Griet
2 Oktober 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd Ook een hele vriendelijke bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Verona Bello

bedankt voor het compliment! Hopelijk tot de volgende keer.

Jan Age Zoethout
1 Oktober 2022

Deze keer was de pizza pittiger, had mer salami: precies zoals ik het lekker vind! Zoals altijd, de bezorging was punctueel en erg vriendelijk, de tip meer dan waard!

MB
1 Oktober 2022

Prima service en zeer vriendelijke mensen đŸ‘đŸŒ

Sabine
29 September 2022

Je kon merken dat iemand anders de pizza's had gemaakt dan andere keren, de korst was anders en ook minder smaak. Ook was het plastic rondje op de pizza vergeten en daardoor zat een deel van de pizza vast aan de doos. Bezorging is zoals altijd goed!

Jan Age Zoethout
26 September 2022

De Pizza was echt vers gemaakt met verse ingrediënten. De smaak was goed, de toppings ook prima (net te weinig). Het enige minpunt: bij de bestelling was de bezorgtijd op 1 uur (!) gezet, maar na een half uur werd de pizza bezorgd. De bezorger was snel, zeer net en voorkomend. Prima en de tip meer dan waard!

Antwort von Verona Bello

Hartelijk dank voor uw moeite en vriendelijke review. Dit geeft ons meer voldoening in ons werk en we zien u graag snel weer eens.

David
5 September 2022

Pizza toppunt was lekker! Bodem kon beter flauw en droog Bezorgen mooi op tijd en pizza’s waren nog loeiheet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
4 September 2022
Leonard
4 September 2022
Nesreen Issa
3 September 2022

Het was heerlijk😍😍, bedankt

Antwort von Verona Bello

Namens onze Verona Bello team willen we je bedanken voor je comment.

Jan
26 August 2022

Het was weer dikke prima.

E. Juana
2 August 2022

Eerste keer besteld, erg lekker. Vriendelijk personeel

Antwort von Verona Bello

bedankt voor het compliment! Hopelijk tot de volgende keer.

De Jong
30 Juli 2022

Perfect op tijd klaar, en heerlijk zoals altijd

Antwort von Verona Bello

Namens onze Verona Bello team willen we je bedanken voor je comment

Johan de Vries
24 Juli 2022

Geweldige pizza's, ruim belegd en heerlijk van smaak! Aanrader!!!

wagenaar
24 Juli 2022
Petrus
15 Juli 2022

Alles prima!

Krale
8 Juli 2022

Erg goed en snel!

Antwort von Verona Bello

Hartelijk dank voor uw moeite en vriendelijke review. Dit geeft ons meer voldoening in ons werk en we zien u graag snel weer eens.

Sabine
1 Juli 2022

Durum falafel was volgens mij gewoon een normale wrap geen durum, falafel is eigenlijk altijd een beetje droog (is jammer) maar als vegetariër is er niet veel keuze als ik geen zin heb in pizza, knoflooksaus helpt! De pizza was iets wat zout, verder ok!

W
25 Juni 2022

Heerlijk gegeten! Snel weer.

Veenstra
7 Juni 2022

Prima pizza, goed op temperatuur en zeer vlotte levering. Kortom tevreden.

Anoniem
6 Juni 2022

Bezorging op tijd en eten was fantastisch!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boonstra
31 Mai 2022

Super klantgericht, vrolijke bezorger, goed eten, van alles zit er genoeg op😁

Antwort von Verona Bello

Namens onze Verona Bello team willen we je bedanken voor je comment.

JE
29 Mai 2022

Altijd goede service en lekker eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vries
25 Mai 2022
Adriana
24 Mai 2022

Heerlijke pizza, snelle bezorging en vriendelijke bezorger! Altijd het beste!

M
18 Mai 2022

Verrukkelijk!

Martine Dijkstra
15 Mai 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd. Zeker een aanrader!

Babs
8 Mai 2022

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd en snel geleverd!

Nynke
1 Mai 2022

De lekkerste pizza’s en ze bezorgen altijd op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Verona Bello

Enorm bedankt voor deze imposante beoordeling.

Sanne
27 April 2022

Het eten was heerlijk en de service was super. Echte aanrader 😊

Antwort von Verona Bello

We zijn blij om dit te horen! Bedankt voor uw recensie.

EM
24 April 2022
Sabine
17 April 2022
Westra
14 April 2022

Lekker en snel geleverd

Anoniem
9 April 2022

Geweldig gegeten! Super snelle service en eten op tijd klaar.

Michel
28 MĂ€rz 2022

Snelle bezorging en lekkere pizza's.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JW
27 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza!

Gelske van der wal
24 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten en goed op smaak en temperatuur.

Adriana
20 MĂ€rz 2022

Altijd lekker and op tijd!

Jan
18 MĂ€rz 2022

Top en lekker

M
17 MĂ€rz 2022

Heeeeerlijk

Sabine
12 MĂ€rz 2022

Top, en dank je wel voor de extra bezorg service om even te wachten!

Leo
26 Februar 2022
Laura Barlow
23 Februar 2022

Was weer heerlijk zoals altijd, bezorging liep uit omdat ze het druk hadden maar ze hadden netjes gebeld om te zeggen dat ze wat later waren. Bezorger vetontschuldigde zich nog, heel aardig en beleefd. Heerlijke pizza, wachten waard

Antwort von Verona Bello

Enorm bedankt voor deze imposante beoordeling.

Adriana
23 Februar 2022

Heeeeewerlijk!

Antwort von Verona Bello

Fijn om te horen Bedankt voor ! uw review

Rob
18 Februar 2022

Heerlijk en supersnel bezorgd!

Michel Wijma
12 Februar 2022

Heerlijk!

Sabine
2 Februar 2022

Bodem van de pizza's waren een beetje taai vandaag dat was jammer en bezorging ging niet helemaal goed, maar kan gebeuren hij was heel vriendelijk!

I.K.
31 Januar 2022
W
28 Januar 2022

makkelijk bestellen, snel en warm geleverd, vriendelijke bezorger

Klaver
28 Januar 2022

Fijne pizza, goed van smaak, ruim belegd en op tijd klaar!

Elisabeth
23 Januar 2022
Lionel van der Pers
22 Januar 2022

Geen

J
16 Januar 2022

đŸ‘đŸ»

Hessel van der Meer
14 Januar 2022

Heerlijke Pizzas

Ryan
13 Januar 2022

Was weer heerlijk!

Hendri
12 Januar 2022

Alles naar wens en ruim op tijd bezorgd.👍😁

Enting
8 Januar 2022
Fam Smit
5 Januar 2022

Enorm snelle bezorging. De pizza's smaken iedere keer weer heerlijk met verse ingrediënten. De bodem is fantastisch!

Alyt
5 Januar 2022

Altijd goed en lekker eten. Bezorging vriendelijk en snel. Helemaal top!

Michel Wijma
30 Dezember 2021

Heerlijk!

Jan
28 Dezember 2021

Op de minuut stipt op tijd. En de pizza’s helemaal volgens specs. En nog zeer warm ook! Thumbs up!

Ly
22 Dezember 2021

Heerlijke pizza’s en super snelle bezorging!

Antwort von Verona Bello

bedankt voor het compliment! Hopelijk tot de volgende keer

Michel Wijma
17 Dezember 2021

Heerlijke pizza's! Ik wist het al, nu mij moeder ook! Bezorger was ook enorm vriendelijk.

Michel Wijma
17 Dezember 2021

De santa maria speciaal is de lekkerste pizza van Nederland! De bezorger was heel vriendelijk.

Anoniem
16 Dezember 2021

Smaakte fantastisch!!!

Michel Wijma
12 Dezember 2021

De pizza's waren heerlijk!

Gelske van der wal
7 Dezember 2021

Heerlijk pizza gegeten, fijne bodem en top vulling

Michel Wijma
7 Dezember 2021

Heerlijk en snel bezorgd! Vrolijke bezorger. Vaste klant

Lodewijk van der Wal
3 Dezember 2021

Het was weer top! Geweldig genoten.

W de jong
1 Dezember 2021

Top. Heerlijk

TS
1 Dezember 2021
Petrus
28 November 2021

Aangegeven dat ze eerder mochten bezorgen dan het eerste bezorgtijdstip. Dat gebeurde ook. Bezorging is altijd vriendelijk en het eten is altijd top en goed op smaak. Alles bij elkaar: dikke prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Verona Bello

bedankt voor het compliment! Hopelijk tot de volgende keer.

JW
28 November 2021
Laura Barlow
21 November 2021

Weer supere lekkere pizza's gegeten en super netjes op tijd! Top! Zeker je pizza hier bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Verona Bello

We zijn blij om dit te horen! Bedankt voor uw recensie

J
21 November 2021

Duurde al langer dan een uur, en waren daarna ook nog 15 min te laat. Dit ben ik niet gewend. Anders 5 sterren

Antwort von Verona Bello

Bedankt en sorry voor de vertraging.